Γυναικεία Κουρέματα

/Γυναικεία Κουρέματα

Οι ειδικοί στα γυναικεία κουρέματα…

Με τη βοήθεια των επαγγελματιών κομμωτών μας, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει πραγματικά το κούρεμα που της ταιριάζει! Εμπιστευθείτε την ομορφιά και την εμφάνισή σας στα κομμωτήρια Panourgias. O Τάσος Πανουργιάς και οι έμπειροι συνεργάτες του θα σας μεταμορφώσουν, χαρίζοντάς σας το κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό και τα χρώματά σας.

Οι Τάσεις

gunaikeia-kouremata
gunaikeia-kouremata
gunaikeia-kouremata

Πυκνά, λεία, φριζαριστά, κοντά ή μακριά μαλλιά, οι φράντζες επιστρέφουν!
Από τις μπροστινές σειρές των fashion show ένα αληθινό αξεσουάρ μόδας. Αυτό είναι το trend που καμία δεν θα θέλει να χάσει αυτή τη σεζόν. Χαρακτηρίζοντας όλες τις πασαρέλες η φράντζα έχει κάνει την επιστροφή της και περιγράφει όλα τα θέματα της μόδας. Η φράντζα γίνεται η αίσθηση του hairtrend της στιγμής, κοντή, σγουρή ή μακριά προσαρμόζεται σε όλα τα πρόσωπα και σε όλες τις φαντασιώσεις.

Οι υπηρεσίες μας

Woman cutting services
Men`s Cutting Services
Children Cutting
Hairstyle

Δείτε τα καταστήματά μας…

Τα κομμωτήρια Panourgias σας προσφέρουν ένα σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, προκειμένου να αφιερώσετε μερικές ώρες αποκλειστικά στον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας, θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας προτείνουν επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μόνο.

Κατάστημα Αμπελοκήπων – Woman – Junior     Δείτε περισσότερα…

Κατάστημα The Lord of blades     Δείτε περισσότερα…

Κατάστημα Παγκρατίου – Woman – Men – Junior     Δείτε περισσότερα…

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών…

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας

Email: