Βαφή μαλλιών – Ανταύγειες

/Βαφή μαλλιών – Ανταύγειες

Επιλέξτε το σωστό χρώμα για τα μαλλιά σας!

Οι επαγγελματίες colorists των κομμωτηρίων Panourgias προτείνουν την κατάλληλη απόχρωση για εσάς, βάσει της επιδερμίδας σας!

Εδώ θα κάνετε τη σωστή επιλογή, που προβάλει τη γοητεία σας και αναδεικνύει την προσωπικότητά σας. Στα Panourgias Selfcare οι έμπειροι colorists θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την απόχρωση που θα υπογραμμίσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Χρησιμοποιούμε βαφές μαλλιών από κορυφαίες εταιρίες όπως: WELLA, L’OREAL, VIDAL SASSOON, INOA ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τή νέα σπουδαία συνεργασία με την εταιρεία MOUNIR .

Ενημερωθείτε από τους ειδικά εκπαιδευμένους colorists για τα νέα προϊόντα της εταιρείας MOUNIR και μεταμορφώστε το χρώμα το μαλλιών σας στην απόχρωση που επιθυμείτε.

Οι Τάσεις…

vafes_malion
vafes_malion
vafes_malion
vafes_malion
vafes_malion
vafes_malion
Βαφές Μαλλιών by Mounir
βαφές Μαλλιών by Mounir1
Βαφές Μαλλιών by Mounir5

Εσείς τι θα επιλέξετε;

Θα υιοθετήσετε το εξαιρετικό hair bleach που συσχετίζεται πάντα με την ακραία θηλυκότητα;

Η τάση με τα ξανοιγμένα μαλλιά κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Ανεξάρτητα με το φυσικό σας χρώμα, πάρτε την πρόκληση του white blonde ή platinum brunettes πρώτες. Μην διστάσετε να ενδώσετε στον πειρασμό

Ή θα επιλέξετε το νέο trend-meet με το καυτό πορτοκαλί χρώμα;

Αυτή τη μοναδική απόχρωση που είναι ένα μείγμα ζωντανών κόκκινων και πορτοκαλί τόνων που θα ταιριάζει σίγουρα στην άγρια φύση σας; Το ευχάριστο είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών, των μεσαίων και των πιο σκοτεινών.

Πάντως όποια απόχρωση – στυλ και να επιλέξετε οι colorists των κομμωτηρίων μας θα φτάσουν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στο πρόσωπό σας και θα ανανεώσει την εμφάνισή σας

Βαφές Μαλλιών by Mounir Color

Βαφές Μαλλιών by Mounir Color

Οι υπηρεσίες μας

Woman cutting services
Men`s Cutting Services
Children Cutting
Hairstyle

Δείτε τα καταστήματά μας…

Τα κομμωτήρια Panourgias σας προσφέρουν ένα σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, προκειμένου να αφιερώσετε μερικές ώρες αποκλειστικά στον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας, θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας προτείνουν επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μόνο.

Κατάστημα Αμπελοκήπων – Woman – Junior     Δείτε περισσότερα…

Κατάστημα The Lord of blades     Δείτε περισσότερα…

Κατάστημα Παγκρατίου – Woman – Men – Junior     Δείτε περισσότερα…

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών…

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας

Email: